Гласуването сред феновете на баскетболна България за предстоящия Мач на звездите тече с пълна сила вече шест дни. До момента вота си са дали общо 3642 души, а анкетата продължава до 13 март.

Най-добрият млад играч на миналогодишния демонстративен двубой, който се проведе в Ямбол - Алекс Симеонов (Левски) е най-предпочитаният българин с 1827 гласа във временните резултати. При чужденците води Брадън Фортънбъри (Балкан), който до момента има 2535 вота.

Фаворити сред треньорите са Любомир Минчев (Берое) с 1242 гласа, следван от Александър Дяковски (Спартак Плевен) с 1071. 13-ото издание на събитието ще се проведе на 27 март в новата спортна зала “Колодрума”, в Пловдив.
Ако все още не сте подкрепили любимите си баскетболисти, можете да го направите на: http://www.all-star.bg/glasuvane-2016

На всяка позиция се избират по двама българи и двама чужденци. В последната графа от гласуването ще намерите имената на всички треньори в лигата, като трябва да изберете двама от тях. Последните четирима състезатели ще бъдат определени от треньорите и организаторите в последната седмица преди двубоя.