ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Звездата на българския баскетбол Александър Везенков направи анализ на представянето на Сакраменто Кингс в първите две предсезонни контроли. „Кралете“ в тях отстъпиха на Торонто Рапърс и Лос Анджелис Лейкърс. Везенков в първия мач беше най-резултатен за своя отбор, а във втория започна титуляр заедно със звездите Домантас Сабонис и Де’Арън Фокс.

„Трябва да работим по-здраво. Резултатът не е този, който искахме, но не това е най-важното в този етап на подготовката. Все пак е важно да изградим навика да печелим мачове, без значение дали са приятелски, или официални. Трябва да подобряваме нашата игра в аспектите като интензитет и физика, а и като цяло. Имаме проблеми и в двете фази от играта. Прогресът е малко по-бавен, отколкото очаквахме, но работим затова, а и все още сме октомври“, заяви Везенков пред телевизия „Фокс Спортс“.

„В отбора вярваме в играта на скорост, с много темпо и физика – все неща, които помогнаха много на отбора през миналата година. Искаме да надграждаме спрямо тогава. Но както казах, трябва да имаме търпение. Тренировките са добри, има интензивност. Приближаваме се все по-близо до началото на сезона, до първия официален мач и затова трябва да сме готови“, допълни вторият българин в НБА.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

„Лесно е да се играе с момчета като Домантас Сабонис и Де’Арън Фокс, тъй като те ти показват много неща, като владеене на топката, висока преса. Наистина е много приятно. Донякъде бях изненадан от титулярното място, но винаги съм готов, без значение дали започвам, или съм резерва. Искам да дам 100% за отбора“, призна 28-годишното тежко крило.

„Чувствам се добре в отбора. Тук съм от няколко седмици и играта ни се подобрява с всяка тренировка. Смятам, че е необходимо време за адаптация, което може и да продължи повече. Стилът на игра е различен, защото играта е по-бърза, залага се на много физика. Опитвам се да давам всичко от себе си и да поддържам добро ниво, а и съм в добра форма в момента“, призна Александър Везенков.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!