Американецът Майк ДиНуно мистериозно изчезна от баскетболния тим на Берое. Жилището на гарда бе намерено празно, а никой не знае къде е той. Ди Нуно, бе болен от грип няколко дни, но не е споменавал нищо на никого в отбора, че се кани да предприема подобен ход. Тепърва случаят предстои да бъде изяснен.

“За всички нас Берое е повече от работа, за нас това е кауза. Ние се борим с всички сили да има баскетбол на високо равнище в Стара Загора. Всеки който има други виждания за личното си развитие е свободен да си тръгне. Конкретно в случая с Майк, обаче, не смятам, че нещата трябва да останат така. Възможно е някой да не е получил вниманието и отношението, което е заслужавал, но тук нещата са съвсем различни. Голям играч не се става, като вкараш 40 точки на "Левски", а когато цялостното ти поведение показва това", коментира ситуацията старши-треньора Атанас Радев.

В отбора пък от няколко дни са Брандън Баудри и Джошуа Кроуфърд. Баудри е на 25 години, висок 201 см, тежи 98 кг и играе основно като крило. За последно е играл в отбора на Ери Бей Хоукс в лигата за развитие на НБА. Преди това е бил част от силния турски отбор – Пънар Каршъяка. Кроуфърд също е на 25 години, висок е 210 см, тежи 110кг и играе като център. За последно е играл в Израел.