Американският баскетболист на “Левски” Арън Харпър бе определен за №1 в родното първенство за месец ноември в традиционната месечна класация на Пресклуб България и bgbasket.com.

“Благодаря на съотборниците ми и моя треньор, че съм в такава позиция, че да печеля награди. На този етап играем приличен баскетбол. Имаме опитен тим. Просто трябва да осъзнаем своята идентичност. Имаме амбиции и искаме да печелим. Искаме да побеждаваме, но все още не сме на правилната позиция като игра, за да играем и по-добре”, коментира Арън Харпър.

Той коментира и изстраданата победа в Балканската лига: „Фени е силен състав, но се познаваме добре. Мисля, че се справихме на ниво - играхме добре в защита и макар и трудно, спечелихме. Първи сме в нашата група, така че засега се справяме стабилно в Балканската лига.”

„Лукойл ни победи в Правец, но за нас беше шок да паднем с такава голяма разлика в София. Те са силен тим и имат добри играчи. Също като нас са опитен отбор. Имат предимство и с това, че участват в турнира Еврокъп”, коментира американецът най-добрия баскетболен състав в България.
 
“Върнах се в София, за да спечеля шампионската титла. Все още е декември, а тепърва предстоят Купата на България, Финалната четворка на Балканската лига и финалите в първенството. Да, Лукойл е основен фаворит, но ние нямаме намерение да се предаваме”, завърши Харпър.