Атланта Хоукс победи Милуоки Бъкс с 83-69 като гост и се спаси от сензационно отпадане още в първия кръг от плейофите в НБА. "Ястребите" поведоха с 2-0 победи в серията само за да бъдат обърнати до 2-3 след невероятни игри на младата звезда на Милуоки Брендън Дженингс и днес се нуждаеха от задължителна победа срещу Бъкс.

Първата и втората четвърт на мача премина равностойно като Карлос Делфино отбеляза 3 тройки за Милуоки, а Джо Джонсън беше основният реализатор за Атланта. На почивката Бъкс имаха четири точки преднина и вече предвкусваха победата в серията. На друго мнение се оказа че е центърът на Атланта Джамал Крофърд, който се развихри в третата част и наниза 15 точки, а Атланта дръпна в резултата с 14 точки преднина. Бъкс така и не можаха да се върнат в мача и в крайна сметка загубиха страхотен шанс да се класират за полуфиналите на Източната Конференция.

Карлос Делфино отбеляза 20 точки за Милуоки, а Дженингс игра слабо и завърши с 12. За Атланта Крофърд вкара 24, Джо Джонсън добави 22, а Джош Смит се отчете с 4 блока. Последният 7-ми мач от серията ще се играе в Атланта тази неделя./БЛИЦ