Старши треньорът на Балкан Александър Тодоров не беше в настроени след загубата на тима му от Черно море в полуфиналите на турнира за Купата на България.

"Ако не бяхме ги настигнали, щеше да е заслужена победа за Черно море. Сега мисля, че Балкан беше нежелан отбор на финала. Стана ми ясно тази сутрин като видях наряда. Като видях, че Владо Цеков няма наряд за полуфинал, най-добрият български съдия и че Пелтеков, който си направи вчера разходка до Куманово за Балканската лига, днес веднага идва и свири мач. Балкан не беше желан отбор на тази Купа. Пет спорни решения в период от пет до три минути преди края на мача. Ще получат мейл за кои точно ситуации. Пак повтарям, че Балкан беше нежелан на финала на Купата на България за 2014-а година, казаТодоров.

- Вие трябва да кажете защо. Точно заради тяхна некадърност, затова станаха тези грозни неща на края на мача. Защото кой изнерви обстановката? Аз ли? Накрая имаше и неспортсменско отношение на техния треньор, който май не знае като идва колегата му да го поздрави, трябва да подаде ръка. Такива селски отношения отдавна не съм виждал. Не прилича на треньор в първа лига в Европа.”