Балкан (Ботевград) има вече първи нов играч, след като по-рано днес агенция БЛИЦ първи оповести за назначаването на Александър Тодоров за треньор. С клуба от Ботевград подписа Педжа Стаменкович, който миналия сезон игра в Черно море. Новината бе потвърдена от агента на играча Иван Ашанин пред БЛИЦ. Педжа е роден през 1988 година и играе на пост 1 и 2.

“Педжа е доволен, че ще играе в Балкан и напуска с малко тъга Черно море, тъй като ръководството бе коректно към него. Благодарен е на Симеон Варчев и Денислав Коцев. Амбициите на Стаменкович са да стигне до върха”, заяви агентът пред екипа ни. През миналия сезон Стаменкович направи добри мачове и заедно с Асен Великов бяха в основата на варненската гардова линия.

С Балкан се очаква да подпише и играч на позицията център. Става въпрос за Милан Милованович. Той е висок 206 сантиметра и е имал договорка с треньора Александър Тодоров да подпише с румънския Ровинари. След като обаче нещата в северната ни съседка пропаднаха сега Милованович най-вероятно ще играе в Балкан. Договор все още не е официално подписан.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ