Завърши сезонът при подрастващите баскетболисти. След 7 републикански първенства и три турнира за Купата на България, 10 отбора се поздравиха с медали. Подредихме ги по системата, която използва Международния олимпийски комитет, когато класира нациите по медали:

                                     Зл.  Ср. Бр. 

1. Балкан                    5 0 1 
2. ЦСКА                       2 3 1
3. Черно море           1 2 1
4. Миньор                   1 1 1
5. Буба                        1 0 3
6. Доростол               0 2 0
7. Рилски спортист  0 1 1 
8. Шумен.                    0 1 0
9. Вълци Рз.                0 0 1
10. Академик Пд.      0 0 1

Абсолютен лидер с 5 титли е Балкан Ботевград. Те показаха страхотни резултати както при най-малките, така и при най-големите. От 7 тима класирани на финали, 6 печелят медали. 

6 от 6 отбори класирали се на финали спечелиха медали за ЦСКА. "Армейците" обаче се представиха слабо в малките възрастови групи и се очаква скоро да имат план как да подобрят представянето си там още през следващия сезон.

Топ 3 се допълва от традиционно силната школа на Черно море с 4 медала. "Моряците" обаче не се класираха за финалите при най-големите, което бе единственият провал на варненци.

С по една титла са още Миньор и Буба. Перничани взеха пълен комплект медали, като всички техни представители на финали се поздравиха с отличия. Буба пък класира най-много финалисти - 8 отбора и взе 4 медала, но стигна до финал само при най-малките.