Тази сутрин мъжкият баскетболен отбор на Балкан отпътува за Варна. "Зелените" утре гостуват на Евроинс Черно море в първия мач от третия етап на размененото гостуване в НБЛ.

С неотшумели болки в гърба тръгна за родния си град един от лидерите на Балкан Атанас Радев. Той направи първата си тренировка за тази седмица едва вчера вечерта. Лечебните процедури в последните два дни, извършени от специалисти по спортен масаж, облекчиха силно болките.

“Чувствам се значително по-добре. Почти сигурно е, че както и срещу Черноморец миналата седмица, отново ще играя с обезболяваща инжекция", каза Наско Радев, цитиран от сайта botevgrad.com.

Дебют за Балкан ще направят двамата плеймейкъри – американеца Джими Лий Хънт и Димитър Филипов. С тима замина и последното ново попълнение Георги Давидов. Очаква се той да бъде картотекиран днес в БФБ от изпълнителния директор на клуба Михаил Михайлов.

Балкан ще направи днес следобед тренировка в зала “Конгресна” в Двореца на културата и спорта. Мачът утре е от 16.30 часа./БЛИЦ