Световноизвестният баскетболен шоу отбор Харлем Глоубтротърс, в който участват някои от най-впечатляващите спортисти на планетата, идва догодина у нас. Шоуто в зала „Булстрад Арена“ в Русе ще се проведе на 3 юни 2017 г. Билетите за уникалния спектакъл влизат в продажба от днес, 17 ноември, в мрежата на „Eventim“ и партньорите им в цялата страна.

Цените са от 15 до 35 лева, в зависимост от местоположението в залата. Началото на шоуто в Русе е 20 часа. След завършването на играта звездите от отбора ще раздават фотографи и ще се снимат за спомен с феновете си.

Харлем Глоубтротърс наскоро отбеляза 90-та си годишнина с натоварено турне, по време на което провъзгласиха папа Франциск за деветия почетен член на отбора. Играчите се представиха на седмицата на модата в Ню Йорк и разбиха седем световни рекорда на Гинес.

По време на световното си турне през 2017 в звездният отбор ще участват: Биг Ийзи Лофтън, Ант Аткинсън, Хай-Лайт Брътън, Тъндър Лоу, Бул Булард и Чийз Чисхолм, а дамската част ще бъде представена от ТиЕнТи Листър и Ейс Джетсън.

Харлем Глоубтротърс предлага единствено по рода си развлекателно шоу в света. Всяка игра представя магическо владеене и майсторство с топката, невероятни забивки, хитроумни подавания, забавни комедийни моменти и неподражаема обратна връзка с публиката.