Берое 07 постигна категоричен успех със 71:44 срещу Рилски спортист в последния мач на отборите от първия полусезон в НБЛ-жени. Баскетболистките от Стара Загора гостуваха в Самоков, а победата им дойде след пълен контрол над случващото се на терена. Така избраничките на Дарин Великов делят 3-ото място в класирането с Монтана 2003, като и двата отбора имат по 7 победи и 5 загуби. Рилски спортист пък е на предпоследната позиция с 2 победи и 10 загуби.

Зоя Станоева бе над всички за победителките и завърши с 27 точки и 8 борби. По 12 пък вкараха Стефка Николова и Маргарита Илиева (9 борби). За Рилски единствена с двуцифрен актив бе Цветелина Николова, която завърши със 17 точки и 8 борби.

В друг мач от кръга Монтана 2003 не допусна изненада и се справи с последния в класирането Славия, надделявайки с 88:75.

Пет баскетболистки на победителките завършиха с двуцифрен актив. Най-силна с дабъл дабъл от 24 точки и 13 борби бе Наталия Топалова, а със 17 плюс 8 се включи Димана Макариева. За Славия Нели Пашева отново бе най-силна, завършвайки с 29 точки.