Баскетболният Берое се похвали с нов спонсор. Тимът от Стара Загора стори това на официалната си страница. Ръководството на клуба сключи договор с фирма „Пи Ес Ай“ АД, която е част от „Трейс Груп Холд“ АД. Компанията не за първи път помага на Берое, след като подпомогна финансово тима и през миналия сезон.
 
“Нямам думи да изразя благодарността си към ръководство на „Пи Ес Ай“ АД за протегната ръка. Естеството на договора ни е такъв, че с него няма да си решим всички проблеми които имаме, но в това тежко време е неоценимо да имаш стабилни организации зад гърба си и въобще хора, на които да разчиташ. Дълбоко съм убеден , че хората работещи в клуба ще оценят жеста и ще работят още по-амбициозно за постигане на набелязаните цели пред тях“, заяви Ясен Начев, член на УС на Берое.
 
„Нашият основен приоритет, не само през тази година, ще бъде да изградим действаща детска школа при подрастващите и съответно да развиваме млади и талантливи български баскетболисти до ниво, което ще им даде възможност да играят роля в нашия шампионат,” допълни Начев.