Баскетболният Берое се сдоби с още едно попълнение малко преди старта на подготовката си за новия сезон. В състава на старозагорци през следващата година ще бъде Милен Дудев, който стана шестият нов при “зелено-белите“ след Борис Войков, Александър Янев, Адам Кемп, Алекс Дейвис и Тери Уиснант.

”Ако трябва да бъда честен, не ми беше много лесно да взема решение. Имах оферти и от други клубове. Израстването на отбора в последния сезон и това, че се води от Любо Минчев обаче ми помогнаха в крайна сметка да приема предложението на Берое“, заяви новото попълнение на старозагорци.

“Очаквам след историческия миналогодишен сезон на Берое, в който тимът завърши с две титли и финал в първенството, тази година да е още по-успешна и да зарадваме хората в Стара Загора”, допълни гардът пред официалният сайт на клуба.

178-сантиметровият баскетболист е играл за Миньор, минава през школата на Лукойл Академик, както и през Шампион 2006, Академик Бултекс 99, Черноморец и Спартак Плевен, с който през миналия сезон записва средно по 8.1 точки, 2.6 борби и 5.9 асистенции в 47 мача.