Един от най-атрактивните баскетболистите в родното първенство пропуска Мача на звездите. Арън Харпър няма да може да вземе участие в шоуто, тъй като е болен, съобщиха организаторите. Американецът не игра и в снощния двубой от четвъртфиналите на Балканската лига между Левски и Рилски спортист в Самоков.
Мястото на Харпър ще бъде заето от Павел Маринов.

Останалите баскетболисти в стартовия състав на водения от треньорите Иван Чолаков и Александър Тодоров тим са Александър Груев, Иван Лилов, Перо Антич и Травис Питърсън.

За другия състав ще стартират Тодор Стойков, Асен Великов, Боби Фрейзър, Крум Дойчинов и Доналд Коул, а отборът ще бъде воден от Тити Папазов и Дарин Великов.

Вече са ясни участниците в конкурса за стрелба от зоната за три точки. Това са: Иван Лилов, Тихомир Желев, Станислав Говедаров, Златин Георгиев, Александър Груев, Асен Великов, Мартин Дурчев и Мартин Маринов.

В конкурса за забивки ще се включат шестима състезатели: Доналд Коул, Атанас Радев, Павел Маринов, Перо Антич, Христо Николов и Станислав Цонков.

Мачът на звездите започва от 18 часа в неделя във Варна, а час преди това в Двореца на културата и спорта консултантът на българската баскетболна централа Светислав Пешич ще даде пресконференция за медиите./БЛИЦ