Дългогодишният капитан на ЦСКА Георги Давидов се върна на баскетболния паркет. Почти 40-годишният бивш национал, който в момента е част от треньорския щаб на Лукойл Академик, облече екипа на отбора от родния си град Враца - Ботев 2012. Тимът играе в Първа дивизия на Националната аматьорска лига.

204-сантиметровото крило има картотека във врачанския тим от няколко сезона, но чак сега дебютира в аматьорския баскетбол. Давидов помогна на отбора да спечели с 60:57 срещу ФитСпо Баскет и изравни осминафиналната плейофна серия до 1-1.

Давидов реализира 50% от точките на Ботев - 30. Всички те дойдоха след успешни стрелби от игра - 15/27 за 2 точки, към  които добави 13 борби и 2 асистенции за почти 39 минути игра.

Давидов, който в кариерата си у нас е играл и за Славия, Балкан, Рилски спортист и Черно море, се присъединява към бившите си съотборници Хрисимир Димитров и Стефан Георгиев, които също играят в Лигата, но съответно за Брикс и Олд Старс 22.

Бойко Младенов също записа минути при аматьорите, обличайки екипа на Олд Таймърс, а в състава на Олд Старс този сезон са картотекирани и други добре познати имена - Димитър Ангелов и Тенчо Банев.