Бившият играч на Лукойл Академик, ЦСКА и националния отбор Георги Давидов тренира с вицешампиона от последния сезон в баскетболното ни първенство Балкан (Ботевград), съобщава сайтът botevgrad.com.
 

След сътресенията, които сполетяха “червените” под ръководството на печалния тандем Стерянопулос и Прелевич и от които Давидов бе сред най-ощетените, той замина във Франция, където игра в четвъртодивизионния Андрезийо Буатен. След няколко мача с френския тим получи покана от тима от първа швейцарска лига Лозана Баскет. След като тимът му бе елиминиран в плейофите Давидов се върна в България.


"Последният мач от плейофите бе на 4 април, след което се завърнах в България. Започнах периодично да поддържам форма със самостоятелни занимания. Днешната тренировка с Балкан бе отлична възможност за пълноценно натоварване", каза Жоро Давидов, който може и да остане в тима от Ботевград.


Все още не е ясно кой ще застане начело на Балкан след напускането на Жоро Младенов. За момента треньор е легендарният Георги Христов - Сапуна./БЛИЦ