В испанското мъжко баскетболно първенство Калоян Иванов и неговият Сузуки Манреса надвиха Кахасол Севиля у дома със 72:58. През първите три части срещата бе равностойна и домакините водеха само с една точка, но последните десет минути бяха силни за тях и те извоюваха успеха си.

Калоян Иванов игра близо 25 минути в мача и приключи двубоя с 4 точки, 5 борби и по 2 асистенции и откраднати топки. Преди последния кръг от редовния сезон Сузуки Манреса е на 12-о място в класирането и няма шансове за плейофите.

В италианската Серия "А" братът на Калоян - Деян, записа шеста поредна загуба със своя Сутор Монтегранаро. Тимът допусна много неприятно поражение с 58:81 като гост на Армани Джийнс Милано. Разликата бе натрупана в последната част, която бе спечелена от домакините с 23:8.

Деян Иванов записа 28 минути на терена, но завърши с едва 2 точки и 4 борби за това време. Въпреки загубата Монтегранаро се класира за плейофите на лигата, информира bulgarianbasket.com. Тимът заема седма позиция в класирането и ако остане на нея няма да срещне най-добрия отбор в страната Монтепаски Сиена в първия кръг на плейофите. /БЛИЦ