Още двама легендарни баскетболисти може да участват в HDI мача на звездите от българското първенство. Става дума за Скоти Пипън и Хорас Грант, с които се водят преговори от известно време. Организа­торите на шоуто разкриха, че има голяма вероятност поне единият да се включи. Почти сигурно обаче ще отпадне Джейсън Уилямс.

С Пипън бяха водени разговори още миналата година, но в крайна сметка дойде съотборникът му от шампионския тим на „Чикаго" Денис Родман. Ексцентричният център си замина вчера за САЩ, след като участва в телевизионното риалити „Къртицата". Родман демонстрира нагледно защо и до ден днешен си остава лошото момче на НБА.

Петкратният шампион на лигата ще дойде отново за мача на звездите, който е на 26 април в столичната „Арена Армеец". Освен него се очакват и емблема­тичните гардове Алън Айвърсън и Мъгси Богс. По принцип мачът трябваше да се състои онзи ден, но бе отложен с близо месец за­ради ангажименти на Айвърсън.

В тима на американските легенди ще играе и Полина Цекова. Бивша­та шампионка на НБА с „Хюстън" ще направи своеобразен бенефис пред родна публика и ще предаде екипа си на своята дъще­ря Емма. Всички звезди ще играят поне 15 минути сре­щу двата отбора, съставе­ни от най-добрите играчи на българското първен­ство.