ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

Членът на Управителния съвет на баскетболния ЦСКА Александър Чакмаков коментира ексклузивно преди БЛИЦ причините за оттеглянето си.

Той обяви края на 12-годишната си връзка с „армейците“ вчера.

„Има разминавания между мен и председателя на клуба Роберт Гергов. Те са свързани предимно и основно с целите и функционирането на ЦСКА. Свързани са с начина, по който тимът трябва да приключи настоящия сезон. Както и с това къде трябва да е ЦСКА в баскетболната йерархия. Аз не искам да е школа, а да има мъжки отбор. И то силен отбор. Не искам да се солидаризирам с г-н Гергов“, заяви пред БЛИЦ бизнесменът, който е син на легендарния първи капитан на футболния ЦСКА Нако Чакмаков.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Публична тайна е, че ако не беше Александър Чакмаков, клубът нямаше да има нова баскетболна зала. А вероятно и нямаше да съществува...  

Както е известно, баскетболният тим освободи двама от основните си чужденци Брандън Йънг и Кейлъб Уесън.  На техните места няма да бъдат привличане нови иностранци.  Говори се ,че отборът ще доиграе сезона само с юноши. Това драстично намалява шансовете на ЦСКА да атакува титлата.