Треньорът на Лукойл Академик Тони Дечев не беше много доволен след минималната победа със 75:72 срещу румънския Орадея в първата среща от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Специалистът изрази недоволство от представянето на играчите си в нападение, като заяви, че се надява неточностите да бъдат изчистени за реванша в четвъртък.

"Естествено, че мечтаех за по-изразителна победа. Днес обаче, когато видях какво се случва в начало, ми стана ясно, че това няма как да се случи", коментира пред БНТ след мача Тони Дечев.

"Независимо, че взехме три части, не успяхме да натрупаме преднина, защото нямаше баланс в играта ни в нападение. Стреляхме много повече от необходимото от тройката. Бях казал на момчетата, че това няма да ни донесе успех. Надявам се, че сега ще започнат да ми вярват повече и да ме слушат. Тази вечер ще направим анализ, ако трябва ще гледаме мача до сутринта, за да се помъчим да измислим нещо, което да улесни играчите и да постигнем успех в Румъния“, добави Тони Дечев.