Българският баскетболен национал Деян Иванов записа дабъл дабъл при победата на Сигма Коутингс Монтегранаро със 77:72 над Армани Джийнс Милано в мач от 14 кръг на италианското първенство.

Иванов се отчете с 10 точки и 11 борби (4 в нападение и 7 в защита) за успеха на своя тим. Заради 11-е овладени топки Иванов попадна в Топ 5 на кръга по спечелени борби. Даниеле Кавалиере наниза 15 точки за триумфа на тима от Монтегранаро, а Маркиньос добави 12 точки.

Марийонас Петравичиус бе най-резултатен за Армани Джийнс, като литовецът се отчете с 15 точки. Марко Морденте добави 14, а с над 10 точки за тима от Милано се отличиха още Сани Бечирович (12) и Стефано Манчинели (11).

Това бе седмата победа на Сигма Коутингс Монтегранаро от началото на сезона, а тимът се намира на 10-о място в класирането. Армани Джийнс Милано е трети с 9 победи и 5 загуби.

Играещият за българския национален отбор Ибрахим Джабер се отчете с 2 точки, 2 борби и 1 асистенция при загубата на Лотоматика Рома с 61:81 от Кънейдиън Солар Болоня./БЛИЦ