Павел Маринов и Динамо Букурещ допуснаха грешна стъпка в баскетболното първенство Румъния. Пред собствена публика тимът загуби от градския си съперник Стяуа с 60:76 в мач от 7 кръг. Отборът на Александър Тодоров е с баланс от 4-3 и дели първото място във временното класиране със Сибиу.
 
Павел Маринов отново се представи на ниво за Динамо и се отчете с 18 точки, 3 борби и 2 асистенции за 32 минути на паркета. При стрелбата си 199-сантиметровото крило бе 5/11 за две точки, 2/5 от тройката и 2/3 от линията за изпълнение на наказателни удари. От неговите съотборници Ноа Далмън завърши с 10 точки и 7 борби. Ненад Шулович остана със 7 и 7 борби.

Гостите овладяха подкошието, като грабнаха 42 срещу 28 борби за Динамо. Стяуа, където преди време игра и капитанът на националния ни отбор Христо Николов, показаха и по-точен мерник от далечно разстояние – 52% (9/17) срещу 27% (6/22) за домакините.

Двубоят започна с изпълнение на химна на северната ни съседка и минута мълчание в памет на жертвите от трагедията в Букурещ от 30 октомври. Тогава пожар избухна в нощен клуб в румънската столица, като по последни данни броят на загиналите вече надхвърля 40 души.
На 14 ноември Павел Маринов и Динамо Букурещ ще играят с Тимишоара.