ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Спортист №1 на България за 2023 г. Александър Везенков взе участие на пълни обороти в тренировката на Сакраменто Кингс преди мача с Маями Хийт, въпреки че все още се възстановява от контузия на десния глезен. 28-годишното крило вчера беше поставен в графата „Под въпрос“ за двубоя с „горещите“, но след това остана извън групата на „кралете“.

Сакраменто отстъпи със 106:115 пред Маями, който заема осмо място в Източната Конференция на НБА. Кийгън Мъри блесна с 33 точки за „кралете“, а Домантас Сабонис направи традиционния си трипъл-дабъл – 19 точки, 17 борби и 13 асистенции. Кевин Хъртър добави 14, а Деарън Фокс наниза 13.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Джими Бътлър се отличи с 31 точки за Маями. Джош Ричардсън вкара 24, а Бам Адебайо направи дабъл-дабъл за „горещите“ – 16 точки и 11 асистенции.

Загубата спря серията на Сакраменто Кингс от четири поредни победи. „Кралете“ са на пето място в Западната Конференция, а в следващия си мач гостуват на Индиана Пейсърс. Двубоят е на 3 февруари (събота) от 3:00 часа през нощта българско време.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!