Павел Маринов и Динамо загубиха от Стяуа с 83:85 в дербито на Букурещ в мач от 18 кръг в баскетболното първенство на Румъния. Воденият от Александър Тодоров тим е с баланс от 9-9 и заема седмо място във временното класиране.

199-сантиметровото крило се отчете с 6 точки, 7 борби и 9 асистенции за 34 минути на паркета. При стрелбата си Павел Маринов бе 2/7 за две точки, 2/4 от линията за изпълнение на наказателни удари и не успя при нито един от трите опита от зоната за три точки. От неговите съотборници Ненад Шулович бе много полезен и записа дабъл-дабъл – 17 точки и 10 борби, а Ноа Далмън се разписа с 12.

Динамо започна добре двубоя и първата част завърши с минимална разлика за Стяуа 19:16. Във втората част "кучетата" се представиха по-слабо и на полувремето Стяуа дръпна с 8 точки - 38:30. В третата четвърт Динамо успя да спечели с 19:18, а в последната резултатността бе доста висока (34:29 в полза на Динамо). Тимът воден от Ацо Тодоров догонваше накрая и с няколко изключителни тройки поддържаше интригата, но нямаше сили за нещо повече.

СТАТИСТИКА ОТ СТЯУА – ДИНАМО БУКУРЕЩ