Играчите на баскетболния Балкан (Ботевград), треньори и шефове на клуба организираха шумен купон по случай празниците. Заедно със своите половинки момчетата се раздадоха на дансинга на местен ресторант. Тон даде треньорът Петър Клечков, който още с първото хоро събра на дансинга всички баскетболисти. В танците блесна американецът Дуейн Мортън, който се справи отлично с родните поп фолк ритми. Най-впечатляващ бе Кирил Райков, в тандем с красивата си половинка. Любо Лилов и приятелката му също се представиха на високо ниво. Ветераните и най-опитни в състава Данчо Бозов и Жоро Давидов също се разхвърляха на дансинга.

223.jpg

Главният треньор на школата на подрастващите на Балкан Миле Протич демонстрира певчески умения на стари юго хитове. Легендата Георги Христов получи специален поздрав от играчите, а певицата му пожела да ги учи така, за да станат добри колкото него.

224.jpg

Страхотно настроение бе обхванало и членовете на ръководството на клуба и техните семейства - Владо Иванов, Сашо Атанасов и президентът Иван Гавалюгов. Следващият мач на Балкан е в сряда срещу “Левски” в София./БЛИЦ

225.jpg