Два лева ще е входът за всяка една от срещите от международния баскетболен турнир, който стартира в петък, 17-ти септември, в Правец. Надпреварата ще открият руският Локомотив (Кубан) и кипърският Керавнос от 18:00 ч., а два часа по-късно е срещата между Балкан и Лукойл Академик.
 
Във втория ден на надпреварата Лукойл Академик ще срещне Керавнос от 18:00 часа. Водените от Петър Клечков баскетболисти ще премерят сили с руския отбор от 20:00 часа.
 
Керавнос – Балкан е от 17:00 ч. в неделя и Лукойл Академик срещу Локомотив Кубан от 19:00 часа ще закрият международната приятелска надпревара.
 
Турнирът се провежда под патронажа на община Правец, като лично кметът Николай Нитов ще връчи на победителя специална награда в неделя.
 
Отборът на Керавнос пристигна вчера и се настани в новия хотел “Риу” в Правец, а руският тим се присъедини днес. С тях отборите, които в момента са на подготовка в спортен комплекс Правец, стават десет – шест футболни, три баскетболни и един волейболен. Балкан също тренира от днес на базата./БЛИЦ