Носителят на Купата на България по баскетбол за мъже Черно море Порт Варна най-вероятно ще бъде без двама от важните си играчи за предстоящото дерби с Балкан. Треньорът Драган Баич обяви, че Милян Пупович и Станислав Цонков имат проблеми. Двубоят в Ботевград е в събота (4 април) от 18:00 часа.
 
„Срещу Балкан най-вероятно ще сме без Милян Пупович, а вероятно и без Станислав Цонков, който не е тренирал нормално цяла седмица. И да се върне не знам доколко ще може да го използвам. Пупович има проблем с петата и сигурно няма да може да играе. Ще използваме това, което имаме и независимо от всичко, ще търсим максимума“, коментира Баич пред chernomore.eu.
 
„Знаем, че Балкан има добри центрове, но ще се опитаме да им се противопоставим. Ценя съперника. Не случайно е втори в класирането. Има добри играчи на всички позиции. Много уважавам и треньора им г-н Вукойчич. Много ще ни е трудно да победим, но ние и досега не изглеждахме като фаворит. Ще се опитаме да изпълним плана си за мача и определено ще играем да победа," допълни треньорът на „моряците“.