Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Един от най-великите баскетболисти в историята ЛеБрон Джеймс и Брони Джеймс влизат в историята на НБА като първите баща и син, които ще играят заедно в най-силната баскетболна лига в света.

Лос Анджелис Лейкърс избра Джеймс-младши с 55-ия избор в драфта, след като мениджърът му заплаши всички клубове, които го искаха по-рано, дори да не мислят да го избират, защото в този случай той ще играе в Австралия. Сред всички негативни коментари имаше и хумористична, които взривиха мрежите.

„Беше разкрито, че ЛеБрон е правил секс с майката на новия си съотборник“, написа Стивън Чеа в профила си в Twitter, а съобщението му стана хит, започна да се разпространява и стигна дори до Савана Джеймс, съпругата на Леброн, която сподели поста с усмихнат емотикон, показвайки, че има чувство за хумор.

Савана и ЛеБрон се запознават в гимназията в Акрон (Охайо) и оттогава са заедно. Първото им дете се ражда през 2004 г. - Брони, след това се появява и Брайс през 2007 г., а през 2014 г. се ражда момиченцето им Зури. Двамата се ожениха през 2013 г. в Сан Диего.