Двама от най-добрите и ексцентрични специалисти в българския баскетбол отново доказаха, че могат да говорят директно, но и да правят шоу. От едната страна бе Константин Папазов, а от другата Елена Станкова. Тити бе на мача на Хасково 2012, който победи Дунав 8806 преди няколко дни. След мача треньорката на Хасково 2012 Елена Станкова коментира двубоя, а по-късно се наложи да отговаря и на въпроси на Папазов. Тити взе микрофона на журналиста от местната телевизия ETV.

"На скептиците им пожелавам малко по-внимателно да правят разборите, защото можге да изпаднат в някаква собствена грешка или недоразумение, което не им го препоръчвам.

В този момент, в това първенство, Хасково 2012 е най-добрият отбор. До този момент. Нека да съм точна, защото после думите ми пак ще се изкривяват, на който както му е психиката. Не мога да не отбележа, че изиграхме много грозен мач в Монтана по отношение на съдийските отсъждания на Светлана Стоянова и Венци Великов. Само такова грозно съдийство може да спре класата на Хасково 2012. Когато има опитни рефери, когато има нормално съдийство, резултатът е на таблото. Не си го измислям аз", заяви Елена Станкова.

"Аз нямам претенции да съм от големите треньори, но имам претенции, че съм от тези, които си върши работата", каза още Станкова.

В този момент Тити Папазов взе микрофона и влезе в ролята на журналист. Той зададе въпрос: "Не е ли най-нормално след отсъствието на Константин Папазов да бъдеш избрана за най-добър треньор?", на което Станкова отвърна: "Аз нямам такива претенции за разлика от теб, но не мога да не оценя твоето присъствие в залата, което този път беше позитивно по отношение на Хасково 2012. Това е така обаче, защото от другата страна не седеше Монтана."

ВИДЕО ТУК