Мирослав Ралчев е най-спряганото име за нов треньор на Балкан (Ботевград), пише сайтът BBall.bg. Припомняме, че целият досегашен щаб на тима (треньор - Влада Вукойчич, помощниците Любомир Лилов и Бранислав Голубович и физиотерапевтът Иван Касапов) напусна вкупом с изтичане на срока на едномесечното предизвестие.

Фаворит за заемане на поста е Ралчев, който заедно с две сръбски и две български имена, е бил предложен още на сбирката вчера. Тежката дума обаче ще има президентът на Лукойл Академик - Валентин Златев, тъй като в момента специалистът, който е юноша на Балкан, води отбора в мъжката “А" група и юношите старша възраст на “студентите”.

В случай, че бившият помощник в щабовете на Тони Дечев, Йовица Арсич и Марин Докузовски, с които вдигна шампионска титла, подпише в Балкан, твърде вероятно е да вземе за своя дясна ръка друг юноша на Балкан, който също работи в школата на Лукойл и който беше и помощник в мъжкия състав на Лукойл - Иван Коцев.

Днес Балкан приема Левски от 18:00 часа в Ботевград, а треньор ще бъде Георги Христов-Белята, тъй като има нужния лиценз. Михаил Михайлов, който бе избран за председател на УС преди няколко дни и вчера проведе тренировката, също ще дава указания.