Бившият баскетболен национал Филип Виденов напуска „Левски“ само десетина дни, след като започна да помага за „сините“ в тежката ситуация на тима. Виденов дебютира за тима на Тити Папазов на 6 февруари в мача срещу Берое. Сега обаче популярният баскетболен сайт „Sportando“ обяви, че бившият играч на Реал (Мадрид) ще продължи кариерата си в иранския Азад Юнивърсити.
 
Още при привличането на Филип Виденов треньорът на „Левски“ Тити Папазов обяви, че неговият договор с клуба е отворен и играчът може да си тръгне при добра оферта от чужбина. В мачовете си за „сините“ 34-годишният гард записа средно на мач по 17,3 точки, 4,0 борби и 3,3 асистенции. В неделя той участва в шоуто в зала „Арена Армеец“, което беше организирано за събиране на финансова помощ за баскетболния „Левски“.
 
196-сантиметровият баскетболист е играл още за Сплит, Нанси, Текелспор, Каха Сан Фернандо, Риети, Гранада, Цървена звезда, Железник, Асеко Проком, Олин Едирне, Нижни Новгород, Лукойл Академик и Красние криля. Преди да започне професионалната са кариер Филип Виденов е играл за колежански и университетски отбори в САЩ.