Тайна визита на бившия държавен селекционер по баскетбол на България - Пини Гершон разкри БЛИЦ. Израелецът бе забелязан да крачи изнервен в ранни зори на летището в София, защото полетът му за Тел Авив закъсняваше. Компания му правеше Константин Папазов. Старши-треньорът на Левски изчака до последно Гершон да се качи на самолета.
 
Към двамата се присъедини и друга известна личност в баскетболните среди - Шай Щрикс. Израелецът беше международен съдия, а след като го пенсионираха основа заедно с Робърт Гергов Балканската лига. Той е един от най-добрите приятели на Гершон и на Тити в България.
 
Шрикс по всяка вероятност е докарал снощи в София Гершон. Двамата бяха заедно на финала на Балканската лига в Кавадарци, където Рилски спортист загуби от Фени Индъстри навръх именния ден на наставника на самоковци Росен Барчовски.
 
Клюката обаче гласи друго – че Пини е отскочил за едно денонощие у нас, за да се види с българската си любовница. Източници на БЛИЦ твърдят, че Гершон, който през ноември ще навърши 60 години, има тайна връзка с родна журналистка. Любимата на Пини е с около 30 лета по-млада и може да му бъде дъщеря. БЛИЦ няма да назове нейното име, но ще уточним, че колежката работи в електронна медия.
 
Двамата с Гершон се залюбван още в периода, когато израелецът водеше националния ни тим. След неговото напускане те се виждат доста рядко. На два пъти журналистката е била тайно при Пини в Израел, той също е идвал друг път инкогнито в България.