Суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс Леброн Джеймс направи признание за състоянието си, след като се завърна в игра след шест седмици отсъствие. Краля  стори това по време на двубоя срещу Сакраменто през изминалата нощ, който обаче завърши с поражение за шампионите след 106:110 в "Стейпълс Сентър".

Той записа 16 точки, 8 борби и 7 асистенции в първия си мач от шест седмици насам, а след мача притесни феновете на Лейкърс с думите, че е невъзможно отново да бъде на 100% след завръщането си.

"Чувствах се добре в първия си мач от шест седмици насам. Появяваха се болки в глезена от време на време, но те бяха прекалено леки, така че всичко мина добре. Определено мога да кажа, че стартът беше супер. Исках да се завърна в игра възможно най-бързо. Положих страшно много усилия за завръщането си, работил съм повече, отколкото съм спал през изминалите шест седмици. Знаех, че няма да се завърна на 100%. Просто е невъзможно и не мисля, че някога ще мога отново да бъда на 100%.", категоричен бе Джеймс.