Шефът на Националния клуб на привържениците на "Левски" Владимир Владимиров-Гугутката присъства на благотворителното шоу по случай спасяването на баскетболния отбор. Над 11 хиляди изпълниха зала "Арена Армеец" в неделния следобед.

"Това празненство днес не може да се сравни с юбилея. Тогава беше празник, а сега правим спасяване на любимия ни баскетболен отбор. Нещо ми беше заседнало в гърлото, не бях много щастлив от това. Не искам по такива поводи да пълним залите и стадионите, а да ги пълним с добра игра", каза Владимиров.

Той коментира и увеличението на цените на билетите за пролетта: "Опитваме се да обясним на хората, че увеличението е нещо подобно на това като днес. Спасяване на закъсалия футболен клуб, където положението не е никак добро. Ако се наложи, ще стане такова събитие и за футбола, но засега не сме го мислили. Баскетболния клуб ще го спасим с тези дарения, докато за футболния е трудно. Замисляме други неща, замисляме дарителските съобщения DMS да започнат да набират средства за футболния отбор, след като досега бе за баскетболния", добави той.