Баскетболният HDI Мач на звездите (All star game) ще се проведе на 26 април (петък) 2013 г. в „Арена Армеец” София. В срещата ще вземат участие най-добрите играчи - българи и чужденци, от Националната баскетболна лига.

Като част от шоуто, това ще бъде и бенефис на единствената българка, играла в Женската баскетболна асоциация на САЩ и Канада Полина Цекова, както и на легендарния баскетболист на "Чикаго булс" Денис Родман. Поканени за участие са и други звезди от НБА. "С тяхното присъствие целим да мотивираме децата на България към физическа активност и да запалим в тях любовта към баскетбола", казват организаторите.

HDI Мачът на звездите на 26 април ще е предхождан от финала на Младежката лига. Най-добрите млади таланти на България ще имат уникалната възможност да играят решителната среща за трофея в „Армеец Арена“, а гост звездите лично ще наградят победителите. Именно с този двубой ще стартира програмата на HDI Мача на звездите, от 17.30 часа. Същинското шоу, с участието на бивши НБА звезди от ранга на Денис Родман и Полина Цекова, е с начален час 20.00. Мачът ще се излъчва по TV7, на запис от 21 часа. Програмата, освен младежкия финал, ще включва три срещи – отборите на българи, чужденци и НБА звезди ще играят всеки срещу всеки.

Билетите на специалните намалени цени продължават да се продават в мрежите на Eventim.bg и Ticketpro.bg, а имаме удоволствието да ви предложим и нова оферта – пакетни цени. Семейният пакет предлага четири билета на цената на три. Подготвени са и три вида специални бизнес пакети за корпоративни клиенти.


Въпрос:
С екипа на кой отбор легендарният баскетболист Денис Родман има най–много шампионски титли?

А. "Чикаго булс"

Б. "Реал" (Мадрид)

В. "Лукойл Академик"

Отговорите изпращайте на имейл [email protected]


Наградите са:

1. Покана за Баскетболния HDI Мач на звездите - с автограф на Денис Родман

2. Покана за Баскетболния HDI Мач на звездите

3. Покана за Баскетболния HDI Мач на звездите

Печелившите ще бъдат изтеглени с томбола на 24 април 2013 г. и ще бъдат обявени в сайта.