Деян Иванов изигра силен мач за Левски Лукойл при победата над Арис (Солун) със 77:66 в третото домакинство на "сините" от груповата фаза на ФИБА Къп. Опитният баскетболист обаче е недоволен, че в зала "Универсиада" имаше малко публика.

"Добър мач, изключително важна победа. Арис е може би най-разпознаваемият отбор от всички групи на българските отбори във ФИБА Къп. Арис играе много грубо, мръсно в защита, не на ръба на фаула, а отвъд ръба, и съдиите им го позволиха. Затова стана грозен мач в това отношение. Но успяхме да им вкараме 77 точки, не знам някой досега да им е вкарал повече от 70, дори и Олимпиакос. Затова съм доволен", каза Деян Иванов.

"Благодаря изключително на феновете, защото имаше днес важен мач и футболният отбор за Купата във Варна и те намериха време да дойдат. Но искам да кажа, че не е нормално да играеш срещу Арис и залата да е наполовина пълна. Седалките сигурно вече са ръждясали. В Турция на мачовете ни се спираше интернета, блокираха се три улици с камиони, с автомати... и залата бе пълна. В Италия не е така, но тук се срещат Арис и Левски. Нормално е да има полиция, когато има отбори с темперамент. Когато играем с Реал (Мадрид) другата седмица, вероятно тогава ще е пълно", добави играчът на "сините".