Треньорът на "Левски" Тити Папазов получи наградата си за най-добър треньор у нас за месец декември в традиционната анкета на Пресклуб "България", заради успешната серия на отбора в Балканската лига. Наставникът каза, че "сините" са на път да си осигурят услугите на американеца Джарет Хауел. Гардът трябва да подсили състава на до края на сезона. Хауел вече е в София, но все още се очаква в българската федерация да пристигне разрешението му от бившия му румънски Газ Метан.

"Имаме договорка с играч, който още няма разрешение. Когато то дойде, ще бъдете запознати. Може и до края на деня да го получим. Факт е, че разговорите текат от преди Нова година и това е проблем - неговите взаимоотношения с бившия клуб. Ще изчакаме днес дали във федерацията ще дойде отговор", коментира Папазов.

"Добър играч е, но в никакъв случай не доближаваме класата и трябват и допълнителни фактори срещу Лукойл. Не са много тези играчи, които могат рязко да променят един отбор. Американският гард преди 2 години още сме го харесали и сега изпадна възможност да го привлечем. Беше наблюдаван от мен и като разбрах, че има възможност да дойде, това допълнително помогна да се спрем на него. Искаме да засилим тази позиция", продължи Тити.

"След оставането на Васко Евтимов смятам, че ние имаме комплектован състав. Ако изпадне някое много добро име, което чувствително може да промени класата на отбора, ще го привлечем. Но за нас беше решаващ отговорът на Васко. Сега нещата са по-спокойни. Не мога категорично да кажа, че това е достатъчно, за да преборим Лукойл", коментира още треньорът на "Левски".