В събота (27 май), в легендарната зала “Балкан“, която вече носи името "Георги Христов" ще се проведе поредният кръг от стрийтбол първенството на страната ни.

Черешката на тортата несъмнено ще е участието на братя Лилови - Иван и Любо, както и братя Мартин и Николай Маринови. Желаещите да участват ще могат да сверят баскетболния си часовник срещу елитните състезатели. Началото на турнира е точно в 14.00 часа, а участници ще могат да се запишат на място до 13.30 часа.

Състезанието ще се проведе по официалния правилник за 3х3 баскетбол, а победителите ще си тръгнат с чисто нови телефони Huawei p8 lite. Те ще се присъединят и към отборите на 3x3 Team Sofia и Все тая, които спечелиха предишните два кръга, проведени в Пловдив и София и ще получат право да се борят за титлата 3х3 шампион на България за 2017 г. на финален турнир, който ще се проведе през юни.

Публиката също е добре дошла в залата, за всички фенове са предвидени игри и забавления с награди от VIVACOM, Wilson и магазини Foot Court. Качествения баскетбол и приятните емоции в съботния следобед са гарантирани, категорични са организаторите.

Всеки желаещ може да се запише за участие. Турнирът е без такса и е отворен за всички, навършили 18 години. Баскетболистите ще получат и атрактивни екипи за игра.

Повече информация за събитието можете да намерите в страницата му в социалната мрежа Фейсбук, както и в световния портал 3x3planet.com.