ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски беше изваден от участие в международния баскетболен турнир Балканска лига. От организацията мотивираха решението си с обяснението, че не приемат практиката на клубовете да пътуват за мачовете без най-добрите си играчи и така предопределят крайния изход на срещите.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Новината бе обявена от спортния директор Шай Щрикс. Миналата седмица съставът на Димитър Ангелов трябваше да гостува на Башкими и Пея, но не пътува до Косово, позовавайки се на своето участие в турнира за Купата на България. Това донесе на „сините“ две служебни загуби с 0:20, дисквалификации и парична глоба. Левски, чийто президент е Тити Папазов, е последен в класирането с баланс от една победа и седем загуби.

“Няма да се съгласим мачовете в Балканската лига да се решават още преди началото на мача, тъй като отборите ще играят с 6-7 играчи и без чужденци, тъй като някои от тях не могат да пътуват в чужбина. Въпросът е критичен и ние от Балканската лига няма да си подадем ръцете да го подкрепим“, пише в официалното съобщение на Балканската лига.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК