Хасково 2012 продължава със селекцията за предстоящия сезон 2015/2016. В редиците на тима вече е и американката Шаунис Уилсън, позната на всички с прякора си Пепър, получила го от своята баба като дете. Нещото, което я е подтикнало към играта с оранжевата топка е чичо й, който тогава е играел в чужбина. И типично в стил Уилсън, тя решава да даде всичко от себе си, за да стане възможно най-добрия състезател, който тя може да бъде.

Родената в Пенсилвания, САЩ, баскетболистка впечатлява със своята добра физика и ръст от 198 см. Избира за любим номер 40, с който да играе на фланелката, като не се разделя с него от униерситета до сега.

Уилсън завършва университета на Маями, Флорида със средни показатели от 11 точки и 8.5 борби средно на мач, където учи и криминология. Благодарение на нейното силно участие, те побеждават Дюк, за първи път в историята на университета, след 11 опита.

През кариерата си тя преминава през Минесота Линкс (WNBA), испанския Ibaizabal, като през изминалия сезон носи екипа на шведския Alvik Basket. Там тя оставя срещу името си по 15 точки и 13.4 борби, като става и лидер по борби на цялото първенство.
Решителността и отдадеността на Пепър Уилсън винаги са й помагали да постига целите си и никога не се отказва, докато не достигне до тях.