Шампионът и носител на Купата на България при жените Хасково 2012 привлече още едно ново попълнение. Това е Анна Римпова, съобщават от клуба. Тя вече се присъедини към подготовката на новия си отбор.

"Хасково 2012 е един от най-доказаните отбори през последните няколко години и затова реших да продължа кариерата си в него. Вчера направих първата си тренировка. С повечето от момичетата се познаваме доста добре и техните добри впечатления не се различават от моите. Чувствам се отлично”, споделя Анна Римпова. 

183-сантиметровото крило носи екипа на Берое през последните няколко сезона, като през 2016/2017 достигна финал в Адриатическата лига и до бронзовите отличия в женското ни първенство и в турнира за купата на страната. През последната година пловдивчанката записва средно по 4.5 точки и 3.3 борби в 17 двубоя на старозагорки.

В кариерата си досега Анна Римпова защитава още цветовете на Дунав Еконт, с който става шампионка на България през 2008 г., както и на турския Мигроспор и на италианския Маргера.