Берое защити трофея си в турнира за Купата на България по баскетбол за жени. Пред собствена публика в Стара Загора възпитаничките на Таня Гатева победиха на финала Рилски спортист (Самоков) с 87:72 (26:16, 20:27, 24:13, 17:16) и взеха златните медали за четвърта поредна година.

Празнуващата рожден ден Цветомира Наумова беше най-резултатна за успеха на Берое с 22 точки. Така за празника си тя си подари и приза за МVP на турнира. Преди финала съотборничките й я изненадаха с торта, с която победителките се подсладиха след успеха. Той се оказа много специален за три от състезателките на Берое. Капитанът Виолина Кочева, Теодора Динева и Жаклин Златанова вдигнаха Купата за четвърта поредна година.

Деница Манолова стана най-добър реализатор на турнира за Купата на България. Волейболистката на Рилски спортист бе над всички на финала с 23 точки и 9 борби.

Радостина Христова заслужи отличието за най-много отнети топки, а Виолина Кочева - за най-много асистенции.

Вероника Джикова си тръгна с две индивидуални отличия - за най-добър борец и с приза, носещ името на бившата националка Красимира Гюрова за борбен дух.

Спечелената четвърта поредна Купа е рекорд за Берое и досега в историята на Българския баскетбол нито един отбор не е постигал това постижение.

Шампион 2006 победи Локомотив (София) с 81:56 (28:16, 20:13, 13:10, 20:17) и завоюва бронзовите медали в турнира. За тима това е първо отличие в историята от тази надпревара.