Без Леброн Джеймс тимът на Кливланд загуби от Индиана с 86:93. Джеймс остана извън полето заради болки в кръста. В негово отсъствие Индиана взе инициативата и стигна до победата. Родни Стъки се отличи за победителите с 19 точки, а Джордж Хил с първия си в кариерата "трипъл-дабъл" - 15 точки, 10 борби и 12 асистенции. Победата е седма за Индиана в последните девет мача.

Сан Антонио прекъсна негативна серия от четири поредни загуби, след като надделя над Сакраменто със 107:96 в друга среща от Националната баскетболна асоциация. Тони Паркър наниза 19 точки, а Коуи Лионард добави 17 точки и 7 борби за успеха на Спърс.

Ламаркъс Олдридж се отличи с "дабъл-дабъл" - 29 точки и 16 борби, за Портланд при победата над Окахома Сити със 115:112. Над всички обаче бе Ръсел Уестбрук, който завърши с трети пореден "трипъл-дабъл" за Оклахома, но и това не бе достатъчно за тима. Уестбрук, който си удари лицето в коляното на своя съотборник Андре Роберсън в последните секунди, направи 40 точки, 13 борби и 11 асистенции. Той е първият играч с три поредни "трипъл-дабъла" след ЛеБрон Джеймс през 2009 година.

Чикаго също постигна седма победа в девет мача след успех над Минесота с 96:89. Джими Бътлър завърши с 28 точки и 12 борби за победата на "биковете".

Всички резултати от тази нощ - ТУК