Кливланд надигра Бруклин със 117:92 пред своя публика и записа 14-и пореден домакински успех. "Кавалерите" са втори във временното класиране на Източната конференция с 44 победи и 26 загуби, пише BBall.com. Бруклин са едва 11-и с 27 успеха и 39 поражения.

Кавалиърс започнаха кошмарно и само за няколко минути допуснаха грешки, колкото за цял двубой. След поредната изгубена топка, треньорът Дейвид Блат се принуди да вземе прекъсване. "Престанете да обръщате топката", отсече наставникът, който застана начело на Кливланд след изумителен сезон с Макаби, донесъл му титлата и купата на Израел и короната в Евролигата.

Руският гигант Тимофей Мозгов и Джей Ар Смит вкараха по 17 точки (5/10 от тройката), Леброн Джеймс се оттегли с 16, а Кайри Ървинг записа джурен дабъл-дабъл от 12 точки и 10 асистенции за триумфа на домакините. За Нетс Дерън Уилямс стана най-добър реализатор с 20 точки.

Кевин Лав също игра за Кавс. Крилото се завърна на терена след като почива принудително два двубоя поради болки в гърба. Бившата звезда на Минесота се справи добре - 10 точки и 11 борби./БЛИЦ