Кметът на Стара Загора Живко Тодоров беше много щастлив от спечелването на Купата на Българска федерация баскетбол (БФБ). Старозагорци бяха домакини на турнира и триумфираха в него пред очите на кмета си, който им пожела още по-големи успехи в бъдеще.

„Смятам, че момчетата поддържаха много високо ниво през цялата година и постигнаха възможно най-доброто представяне – нито една загуба и две титли. Пожелавам им успех през следващия сезон, когато предизвикателството ще бъде много по-голямо в НБЛ. Момчетата могат изцяло да разчитат на общината. Публиката заслужава победи, а отборът е много млад и перспективен. Пожелавам им успех и голямо развитие", заяви Живко Тодоров.

"Определено в клуба има потенциал, а в града има подрастващи, които искат да се занимават с баскетбол. Има добра школа и Георги Младенов, който освен голям баскетболист, сега е и голям треньор, дава положителен пример. Смятам, че интересът ще расте все повече и че ще можем след време да изкараме момчета за един още по-силен мъжки отбор. Имаме идеи и за подобряване на базата, ще работим и в тази посока, за да можем да предложим по-добри условия и за официалните мачове", продължи кметът на Стара Загора, цитиран от bgbasket.

"Пожелавам на целия щаб на отбора да са живи и здрави и да продължават да работят със същия хъс. Така и всичко останало може да бъде постигнато", каза още Живко Тодоров.