Легендата на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт изрази силното си разочарование от тежката контузия, която получи при победата със 118:116 над Голдън Стейт Уориърс. Съмненията на лекарите са за скъсано ахилесово сухожилие. 34-годишната баскетболна икона изрази чувствата си в социалните мрежи "Фейсбук" и "Туитър".

"Шиб*ани глупости! Всички тренировки през годините и направената саможертва отидоха по дяволите. Едно движение, което съм правил многократно, обърка всичко. Няма логика това, което се случи, разгневен съм и разочарован. Така ли трябва да завърши кариерата ми? Или на 35 години е нужно да се върна още по-силен, още по-добър на терена?

Може би това е краят на моята кариера. Може би победата е за времето, не за мен. Може би е дошъл моментът да напусна игрището и да седна на люлеещия се стол. А може би не. Кракът ми тежи, замаян съм от обезболяващите и съм със широко отворени очи в 3.30 часа сутринта. Но нали това е ползата от социалните мрежи - чувствам се добре, когато изливам цялата си емоция.

В крайна сметка осъзнавам, че има по-важни неща от един скъсан ахилес. Не се съжалявайте, бъдете положителни и погледнете откъм добрата страна. Вярвайте и не губете мотивация", заяви Коби.