Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайнт получи зелена светлина да започна по-интензивно да работи за завръщането си в игра. Все още е ясно кога точно Брайънт отново ще играе за „езерняците”.

„Всичко все още е възможно. На знам защо ме притискате с конкретни дати. Това изглежда смешно в моите очи. Ще бъда готов, когато съм готов”, отговори изнервен Коби Брайънт на въпрос на журналисти за това кога точно отново ще може да играе.

35-годишната суперзвезда от НБА получи травма в дясното коляно през април, но едва сега може да започне по-интензивни тренировки след преминато лечение в Германия.

„Правя на ден много упражнения, за да мога да се завърна възможно най-бързо в игра. Трябва отново да вляза във форма. През последните шест месеца ядох всичко, каквото си поисках и не се движих много”, сподели още звездата на ЛА Лейкърс.

Междувременно „езерняците” освободиха Дан Гадзурич и Ерик Боатенг, за да редуцират състава си до 17 баскетболисти. Ксавие Анри, Маркус Ландри, Райън Кели и Дариус Джонсън-Одъм също нямат гарантирани договори с клуба.