Бившата звезда на NBA Ламар Одъм е отворил очи. Тази новина съобщават няколко щатски издания. Според Entertainment Tonight Одъм е излязъл от комата и дори успял с жест да отговори с "да", когато го попитали дали иска да види двете си деца.

Ламар има син и дъщеря от връзката си с Лайза Моралес. Те пристигнаха на разноските на Клоуи Кардашиян - риалити звездата все още се води официално женена за баскетболиста, той като документите им за развод все още не са финализирани. Тя е и отговорна за медицинските решения за състоянието на Одъм, който в средата на седмицата беше открит в безсъзнание на територията на публичен дом в Лас Вегас.

Бившият спортист е злоупотребил с алкохол, виагра и наркотици и по всичко личи, че става дума за свръхдоза, която едва не го уби. Все още не се съобщава дали е излязъл от критично състояние. Той беше поставен на изкуствено дишане, органите му отказвали, а междувременно получил и няколко сърдечни удара, припомня Канал 3. 

Цялото семейство Кардашиян отиде на крака в клиниката и не спря да пуска съобщения в социалните мрежи за това, че се молят за някогашната половинка на Клоуи. Самата тя е в шок от случилото се и от внезапната отговорност да взима решения за лечението на бившия си, който от години се бори с наркотиците и депресивните си състояния. Една от причините за отчаянието на бившата баскетболна звезда е загубата на най-добрия му приятел и кум на сватбата му с Клоуи, който почина наскоро от инфекция, вследствие употреба на хероин.

В клиниката освен бившите му жени и целият клан Кардашиян се появи и един от най-добрите му приятели - баскетболната легенда Коби Брайънт. Тези дни Коби получи много тежки обвинения от рапъра Мастър Пи, според когото Брайант не се е показал като добър и точен приятел и оставил Ламар да затъне.