Леброн Джеймс и Стеф Къри, които са капитани на двата отбора в "Мача на звездите" в НБА, избраха съотборниците си за срещата. Двамата проведоха драфт в два кръга. В първия, в който се избираха титулярите, първи селектираше Леброн Джеймс, а във втория кръг Къри имаше правото на първи избор.

Джеймс взе в отбора си бившия си съотборник в Кливланд Кайри Ървинг, звездите на Ню Орлиънс ДеМаркъс Казънс и Антъни Дейвис, както и Кевин Дюрант от Голдън Стейт Уориърс, които ще допълнят стартовата петица. Срещу тях на терена ще излязат Къри, Джеймс Хардън от Хюстън, Янис Антетокунбо от Милуоки, Джоел Ембийд от Филаделфия и ДеМар ДеРоузън от Торонто.

В състава на Къри от втория кръг на драфта попаднаха още съотборниците му от Голдън Стейт Клей Томпсън и Дреймонд Грийн, Джими Бътлър и Карл-Антъни Таунс от Минесота, Ал Хорфорд от Бостън, Деймиън Лилард от Портланд и Кайл Лаури от Торонто.

Отборът на Джеймс пък бе допълнен от Ръсел Уестбрук от Оклахома, Джон Уол и Брадли Бийл от Вашингтон, Кристапс Порзингис от Ню Йорк, Кевин Лав от Кливланд, Виктор Оладипо от Индиана и ЛаМаркъс Олдридж от Сан Антонио. 67-мото издание на "Мача на звездите" ще се проведе на 18 февруари в Лос Анджелис.

Демонстративното събитие ще се проведе на 18 февруари в “Стейпълс сентър” в Лос Анджелис и e №67.