Леброн Джеймс задмина една от легендите на НБА Шакил О’нийл на седмата позиция във вечната класация на реализаторите. Въпреки това той и съотборниците му от Кливланд Кавалиърс отстъпиха с 93:99 при визитата на Чикаго и записа трета поредна загуба и общо десета от 16 мача през март в редовния сезон. Срещата бе изгледана на живо от бившият халф на Манчестър Юнайтед и Байерн Бастиан Швайнщайгер и приятелката му - бившата тенисистка Ана Иванович.

Звездата на „кавалерите” завърши с 26 точки и вече има общо 28 599 в кариерата си, а това е с три повече от Шак, играл в своята кариера за Орландо Меджик, Лос Анджелис Лейкърс, Маями Хийт, Финикс Сънс, Кливланд Квалиърс и Бостън Селтикс. Леброн Джеймс добави 10 асистенции и 8 борби, а Кайри Ървинг приключи с 20 точки.

За „биковете” Никола Миротич реализира 28 точки, а Джими Бътлър вкара 25 точки в коша на противника. Ражон Рондо пък се отчете с 15 асистенции за четвъртия пореден успех на Чикаго срещу Кливланд този сезон.

След победата си „биковете” са девети в Източната конференция с 36 успеха и 39 загуби. Кливланд е втори в същата конференция с 47 победи и 27 поражения.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНИЯ В НБА